ZLOČINI I NASILJA NE ZASTARIJEVAJU

Početna stranica » Korijeni zločina u vjerskim institucijama » Najveci rat pedofilije u Vatikanu! Kardinal Schönborn optužio najmoćnijeg gay kardinala Sodana

Najveci rat pedofilije u Vatikanu! Kardinal Schönborn optužio najmoćnijeg gay kardinala Sodana

Izvor: https://www.imperij.com/2019/11/30/najveci-rat-pedofilije-u-vatikanu-kardinal-schonborn-optuzio-najmocnijeg-gay-kardinala-sodana/

Optuzen je najmocniji Kardinal Angelo Sodano (92) koji je bio desna ruka Svetog Pape Ivana Pavla II. i veliki mocnik lavanda mafije te covjek koji je postavljao najmocniji kadar hrvatskih korumpiranih nadbiskupa. Becki kardinal Christoph Schönborn (gore na slici) optužio je dekana kardinalskog zbora Sodana da je skrivao svu pedofiliju crkve i nastetio crkvi. Iako se to vec desetak godina spominjalo nitko se nije usudio javno optuziti jednog od najmoćnijih igrača u srcu Vatikana kojeg se i Papa Franjo boji jer predvodi u kuloarima gay i pedofilski lobi u prikrivanju. Sodano je kumovao postavljanju nadbiskupa Bozanica, Barisica i Puljica ali i cijela lepeza moćnih kardinala je u strahu nakon ovih teških optužbi iz Austrije koje su jako odjeknule u medijima Europe i Vatikanu.

 

Angelo Sodano je skrivao brojne pedofilske zločine opisuje sada već nekoliko i svjedoka oko bečkog kardinala

2010 Christoph se obratio Sodanu kao državnom tajniku pape Benedikta 16. da ima brojne prijave zlostavljanja protiv svećenika i biskupa. Sada Bečki kardinal tvrdi da ga je tada Sodano ušutkao i optužio da laže i širi tračeve. Becki kardinal Christoph Schönborn sada ga je javno optuzio da je krivac najvecih pedofilskih skandala koje je skrivao i da su to zločini.  Meni su se obracale zrtve Sodano je stitio pedofile. Sakrio je zlocine klera i istaknutih prelata treba ga procesuirati!” – izjavio je pred 100tinjak studenata bogoslovije becki kardinal spreman za rat jer ne želi odnjeti tajne u grob. Nakon teških optužbi ocekuje se reakcija Pape Franje. Sodano je bio tajnik i zamjenik Pape Ivana Pavla II koji je navodno čak u najtežoj fazi bolesti pape Ivana Pavla II upravljao njegovim odlukama.

Mnogi smatraju da se teren za ovaj obračun pripremalo jer je dugogodišnji tjelohranitelj pape Benedikta XVI. i Franje nedavno smjenjen sa vodeće pozicije. Papa Franjo je donio odluku da najboljeg tjelohranitelja se smjeni u 10. mjesecu 2019. godine. i dovede novi od njegova povjerenja. Papa je novim gestama ukazao da više ne vjeruje nikome kome je vjerovao osim Bogu.

Papa je istakao da nije problem grijeh homoseksualnosti koji grešnik nosi kao križ, nego lobi koji takvim umrežavanjem predatorski nanosi zlo prikrivanjem afera i skandala na štetu žrtvi i crkve. Novinari i autor knjige Sodoma nazivaju ih Lavanda mafia i da im ništa nije sveto te posjeduju 80% Vatikana.  Papa je bio više puta krivo citiran rekavši da Bog voli homoseksualce kao i svakog drugog čovjeka ali lobi i svaki lobi nije u Božjoj službi, a homoseksualnost naziva grijehom prema vjeri. Lavanda mafia ne može tražiti prava jer se ne ističu i ne priznaju svoju orijentaciju niti čine dobro zajednici i žrtvama zlostavljanja, već spletke, kaos i pomažu pedofilima da zataškaju afere pošto se ucjenjuju međusobno tajnama.

Imperij tim


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Prevedi ovaj blog

%d blogeri kao ovaj: